Daarom zet Young Living alle kinderen, groot en klein, in het zonnetje met de lancering van een aantal nieuwe, leuke en ook bekende producten.

Als eerste de nieuwe producten:

Het is soms moeilijk om de jongste leden van het gezin tevreden te houden, maar met langere dagen en hopelijk een zonnige zomer in het vooruitzicht hopen wij dat onze nieuwe producten van pas zullen komen voor het hele gezin. We introduceren deze maand KidScents® DreamEase en KidScents® Refresh, twee uitstekende oliën bedoeld om de stress uit het dagelijks leven te halen en om activiteiten, waaronder bedtijd, om te toveren tot ontspannende en rustgevende ervaringen voor zowel ouder als kind.

KidScents® DreamEase belooft een vredige sfeer te creëren zodat jouw kleintje rustig naar dromenland kan vertrekken.

KidScents® Refresh bevat verkwikkende oliën zoals eucalyptus, Palo Santos en Young Living R.C.® en ondersteunt een normale, heldere ademhaling op momenten van ongemak.

Dan de leuke nieuwe en tijdelijke (exclusieve) armband diffusers speciaal voor kinderen:

Er zijn maar liefst drie verschillende sets voor de kleine kampioen! Iedere set bestaat uit een flesje KidScents® KidCare en KidScents® GeneYus (beide 5 ml), oliën die met behulp van hun zachte en kalmerende geuren focus en kalmte stimuleren. Daarnaast ontvang je een exclusieve verstuiverarmband met een leeuw, hommel of lieveheersbeestje zodat je kind overal van de geur van zijn of haar favoriete olie kan genieten.

En als laatste, een aantal oude bekenden, in een nieuw jasje:

We hebben deze maand een set voor baby’s, die naast 4 Seedlings® producten een schitterende, superzachte handdoek met een afbeelding van Feather the Owl bevat. De handdoek heeft een handige capuchon, is gemaakt van 100% katoen en is 75 x 75 cm groot.
Welke producten zitten er precies in deze baby set?

Meer Baby’s & Kinderen artikelen zien of bestellen? Klik hier voor alle artikelen in de shop!