Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak en wij zijn ons ervan bewust dat extra ondersteuning in deze tijd van vernieuwing en verfrissing altijd welkom is.

Onze fantastische set voor voorjaarsondersteuning bevat naast het voedingssupplement Inner Defense drie handige flessen van onze reinigende Thieves® Spray die de ultieme ondersteuning is tijdens het reizen, je kunt er namelijk van alles – van deurklinken tot wc-brillen – mee schoonmaken! Daarnaast wordt iedere set voor voorjaarsondersteuning geleverd met een geschenk: Thieves® Waterless Hand Purifier (3 stuks). Deze handreiniger met voedende en huidverzorgende bestanddelen is geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en helpt je het hele jaar door schoon en fris te blijven.

En om nog meer ondersteuning te bieden doneren we één procent van iedere verkochte set voor voorjaarsondersteuning aan de Foundation om mensen in nood kracht te geven, te inspireren en hun levens te verbeteren en veranderen

Deze set is van 24 tot 31 mei 2021 18:00 uur (GMT+2) verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt beschikbaar voor eenmalige bestellingen. Niet verkrijgbaar met Essential Rewards-punten. Eén procent van iedere verkochte set gaat naar The D. Gary Young, Young Living Foundation.