Kids & Babies

Voor alle mommy to be, kersverse mamma, pappa, oma, opa en/of gezinnen die een nieuw wondertje erbij verwachten!

Wij presenteren Happy Healthy Parenting met de Seedling-lijn gebaseerd op Essentiele Olien met 100% plantaardige producten die tere huidjes & lichaampjes van babies, peuters & kleuters op een gezonde manier kunt verzorgen en beschermen.

Natural parenting is niet zo ingewikkeld of duur als je misschien denkt, en allemaal zonder alcohol, parabenen, phtalaten, petrochemicals, synthetische conserveringsmiddelen, kleustoffen of parfum.

 Omdat je met oliën voor kinderen extra voorzichtig moet zijn,  heeft Young Living deze alvast verdunt; je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met je kostbaarste bezit…

Seedlings Babyproducten 

Gek op natuurlijk leven

Wij van Oiled by Nature zijn gek op de natuurlijke, toxic-free producten van Young Living. Daarom kun je bij ons terecht om deze producten gebaseerd op essentiële olie te kopen, maar ook voor de nodige informatie rond de unieke lijnen. Young Living biedt namelijk de mogelijkheid tot natuurlijke verzorging met behulp van essentiële oliën (ook wel etherische oliën genoemd) op ieder gebied van je leven. Ter ondersteuning van je wellness, ter vervanging van chemische schoonmaakmiddelen, voor een natuurlijke lichaamsverzorging voor het hele gezin en een kalm hoofd en lichaam. Zelfs voor aromatherapie kun je de oliën inzetten.

Waarom kiezen voor Young Living?
Young Living is al meer dan 25 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van onderzoek naar en de destillatie van essentiële olie. Met Young Living beschik je over het grootste assortiment oliën en blends en alle hierop gebaseerde make-up, babyproducten, schoonmaakproducten, supplementen en producten voor dierverzorging. Daarnaast speelt Young Living een rol bij de ondersteuning van o.a. de ontwikkeling van kinderen, slachtoffers van natuurrampen en minderbedeelden wereldwijd via de eigen Young Living Foundation.

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de essentiële olie van Young Living. Zo besteedt Young Living veel tijd en moeite aan het waarborgen van de kwaliteit: het bedrijf voert strenge keuringen uit, gebruikt alleen de eerste (meest pure) destillatie, verbouwt zelf de planten waaruit de oliën worden verkregen en heeft het gehele proces in eigen hand (vandaar de Seed to Seal-garantie). Daarnaast worden de gewassen niet genetisch gemanipuleerd, worden geen schadelijke bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt onkruid handmatig gewied. Nieuwsgierig? Je kunt zelf bekijken hoe het er aan toe gaat op de boerderijen over de hele wereld.

Altijd in huis
Om te zorgen dat je jouw favoriete producten altijd in huis hebt, biedt Young Living de mogelijkheid om maandelijks te bestellen. Jij kiest elke maand je eigen favoriete producten en daar krijg je van Young Living allerlei extra’s voor: gratis producten, korting op verzendkosten en je spaart voor nog meer gratis producten. Zo zit je nooit zonder en hoef je geen genoegen te nemen met producten van mindere kwaliteit.

Wil je de etherische/essentiële olie kopen of een van de andere producten? Wil je graag meer informatie over het assortiment? Of denk jij erover je ook te gaan richten op de zakelijke kant in Young Living? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-44286317 of stuur een e-mail naar info@oiledbynature.nl. Wij vertellen je graag meer.

KidScents Kinderproducten