120 PV – Citronella EO (5ml) – Deze frisse citrusolie lijkt qua geur op citroenolie en is afkomstig van het gras dat voornamelijk in Azië voorkomt. Citronella wordt vanwege de verkwikkende geur veel gebruikt in schoonheidsproducten, waaronder parfum. Voeg een druppel toe aan gezichtscrème en breng aan op het gezicht om de huid te hydrateren en kalmeren. Of voeg toe aan shampoo, voor een schone hoofdhuid en stralend haar.

190 PV – Kidscents Refresh EO (5ml) – is geformuleerd voor kinderen van 2 jaar en ouder en kan direct op de borstkas of hals aangebracht worden. De natuurlijke, ontspannende en kalmerende geur bevordert bij het inademen welzijn en stimuleert een rustige ademhaling.
190 PV – Satin Mint Facial Scrub – is een geavanceerde reinigende formule ontwikkeld voor alle huidtypes. Hij reinigt, levert belangrijke voedingsstoffen en stimuleert zonder de natuurlijke pH-balans van de huid te verstoren.

250 PV – Citrus Fresh Shower Steamers – Begin de dag goed! Deze bruisballen hebben een heerlijk frisse geur en zijn verrijkt met vijf populaire citrusoliën en groene munt. Stap in de douche, sluit je ogen en geniet van de geur.
250 PV – Carrot Seed EO (5ml) – Prikkel de zintuigen met deze vrolijke olie. De plant heeft prachtige witte bloemen en groeit zaden. Deze zaden worden gedroogd en met stoom gedistilleerd om olie te produceren. Verdun met een basisolie voor een fijne massage. Of voeg een druppel toe aan douchegel voor een schone, zachte huid.

350 PV – Rose Ointment (24.5g) – verzorgt en hydrateert de huid met plantaardige ingrediënten en zuivere etherische oliën zoals rozenolie, teatree-olie en ylang-ylangolie. Deze handige crème is zeer veelzijdig en kan gebruikt worden om de lippen, nagelriemen, ellebogen, knieën en andere droge plekken te verzorgen.
350 PV – Joy EO (15ml) – melange van Rose, Palmarosa, Roman Chamomille, Jasmine, Geranium, Ylang-Ylang, Tangerine, Coriander, Lemon en Bergamot. Rozenolie ondersteunt het hartchakra en stimuleert liefde, compassie en medeleven.

400 PV – Gratis verzenden!!! Bijna elke maand kun je de verzendkosten van je maandelijkse bestelling besparen, door te zorgen dat je bestelling 400 of meer PV punten is.

450 PV – Yoga Mat – Kom goed voor de dag met deze handige YL-yogamat, of je nu naar de sportschool gaat of thuis aan de slag gaat.
450 PV – Yoga Tas – Deze multifunctionele tas is niet alleen gemaakt van 100% katoen en groot genoeg om al je favoriete yoga-accessoires in op te bergen. Neem mee naar de sportschool of gebruik thuis om je sportkleding in te bewaren…