Ook deze maand sommen we weer in het kort alle producten die je gratis krijgt bij je bestelling (vanaf 120PV). Als je bijv. voor 250pv besteld, krijg je niet alleen de Inspiration en Gratitude olie kado, maar ook de Morning Start Bath & Shower Gel, de Melrose olie én de de Pepermint Cedarwood zeep!!!

120PV Peppermint Cedarwood Bar Soap – Deze verkwikkende zeep met houtachtige geur en zuivere etherische oliën verfrist en verzacht de huid en garandeert een luxe ervaring. Dit product is geschikt voor veganisten en 100% plantaardig, zodat je fris en schoon voor de dag kunt komen en kunt genieten van de hydraterende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten.

190PV Melrose Essential oil (15 ml) – Warme melange van Tea tree, Naouli, Rosemary en Clove die perfect is voor de koude wintermaanden. Het is een klassieke melange die kalmeert en reinigt.
190PV Bath & Shower Gel Morning Start – laat de dag goed beginnen met een versterkende melange van de beste etherische oliën toegevoegd aan natuurlijk reinigende en vocht inbrengende plantaardige producten.

250PV Inspiration Essential Oil (5ml) – : Soms is het moeilijk om inspiratie op te doen om te beginnen. Deze melange bevat motiverende oliën zoals Cedarwood, Ylang Ylang en Bergamot en is ideaal voor het ondersteunen van spiritualiteit.
250PV Gratitude Essential Oil (5ml) – een melange van Coriander, Myrrh en Ylang Ylang, is de perfecte olie om de dag vol dankbaarheid te beginnen; om zorgen los te laten, zodat je je aandacht kunt richten op blijdschap, overvloed en geluk.

350PV YL Wallet – Orange – Deze oranje portemonnee is voorzien van een polsband, zodat je overal en altijd zichtbaar je Young Living Lifestyle kunt laten zien!
350PV Valor Essential Oil (5ml) – Een harmonieuze melange van Black Spruce, Blue Tansy, Camphor Wood, Geranium en Frankincense met een zoete, kruidige geur. Opbeurend en stimulerend, geeft moed en zelfvertrouwen.

400PV Gratis verzenden!!!
400PV Gratis Random SWAG kado…

450PV 25th Anniversary Blend (5ml) – Deze blend is speciaal samengesteld voor de viering van het 25-jarig bestaan van Young Living in 2019 en werd gepresenteerd op de grote International Grand Convention in Salt Lake City, Utah. De geur van deze blend is een mooie mengeling van Rose, Frankincense en Helichrysum: een beetje bloemig en een beetje houtachtig.

10% korting
Deep Relief ® Roll-On (10 ml)
Peace & Calming® Roll-On (10 ml)
Breathe Again RollOn (10 ml)