Het weer wordt wat beter, wat minder grijs, wat meer zon, het wordt ook weer wat langer licht, dat betekent dat de zonnewende is geweest en we weer lekker richting voorjaar gaan. En het voorjaar is traditioneel de tijd van het jaar dat we gaan “schoonmaken”! en dan bedoelen we schoonmaken in de breedste zin van het woord. Je kunt je huis grondig onder handen nemen, maar je kunt ook spiritueel of emotioneel “opruimen”: donkere gedachten opzij zetten, energie weer nieuwe impulsen geven… Zo hebben wij afgelopen week ons huis helemaal laten reinigen en energetisch weer helemaal klaar laten maken voor een frisse, nieuwe start.
Krijg je onze nieuwsbrief nog niet? Onderaan DEZE PAGINA kun je je inschrijven.

120 PV – Caraway Essential Oil (5ml) – Heeft een lekkere Anijs-achtige geur en is heerlijk om toe te voegen aan een neutrale massageolie om lichamelijk een en ander op te ruimen.

190 PV – Thieves Foaming Hand Soap – Was elke keer je handen met de geur van kruidnagel en citrus! Dan wordt het wassen elke keer een klein feestje.

190 PV – Copaiba Essential Oil (5ml) – heeft een warme, houtachtige geur en is afkomstig van de copaiferaboom uit Brazilië. De olie is reinigend en heeft een sensuele geur. Kom terug in balans met een ontspannende massage met deze harmonieuze olie.

250 PV – Purification Essential oil (5ml) – gebruik om de lucht te reinigen van hinderlijke geurtjes, stop een watje in de stinkende voetbalschoenen van je kind met 1 druppel Purification of zuig zo’n zelfde watje op in je stofzuiger om de muffe lucht een beetje lekkerder te laten ruiken.

250 PV – Thieves Household Cleaner – maak alles schoon met deze krachtpatser: verdund of onverdund kan je hiermee alle schoonmaak klussen aan.

350 PV – Life 9 Capsules – aangezien je ook de binnenkant van je lijf wilt schoonhouden, is Life 9 met zijn vriendelijke bacteriën een must voor het onderhoud van je darmflora.

350 PV – Savvy Minerals Eyeshadow Pallette Golden Hour – schoon kan ook (zoals onze zuiderburen zo mooi zeggen) mooi betekenen en hoe kun je dat beter doen dan met de make-up van Young Living’s Savvy Minerals? In deze pallette zitten maar liefst 4 kleuren, waarvan 2 matte en 2 glanzende oogschaduwen.

400 PV – GRATIS VERZENDING – Bij elke Essential Reward Order van 400PV of meer, hoef je geen verzendkosten te betalen.

450 PV – Harde opbergtas voor oliën – Young Living heeft wederom een EXCLUSIEVE en geweldig mooie case voor de vaste bestellers: met deze oranje case maak je overal waar komt de anderen jaloers!!

 
De oliën op deze foto zijn overigens niet inbegrepen...

450 PV – Believe Essential Oil (15ml) – Wees de beste versie van jezelf. Deze melange stimuleert kracht, geluk en liefde. Verrijkt met Ylang-Ylang, koriander en geranium. Frankincense geeft deze melange een spirituele noot en ondersteunt het wortelchakra dat balans en harmonie stimuleert. Breng voor de yoga aan op de polsen of verdun met kokosolie en breng aan over het hele lichaam.

SPOT PROMOS
De hele maand 10% korting op de Haven Ceramic Diffuser