Oiled by Nature
in het kort

– Opgericht door Daniëlle & Ed in 2014
– Platinum & Gold rank bij Young Living
– Motivational & educational speakers
– Meer dan 2000 gezinnen geholpen
– Internationale community van ruim 200 zakelijke members
– Jaarlijkse omzet van meer dan €1.000.000
– Actief op diverse Social Media platforms
– Zowel Online als In Real Life workshops

Als Brand Partner van Young Living geven we door wat wij hebben geleerd. Hoe essentiële oliën de gezondheid kan ondersteunen op zowel fysiek, mentaal als spiritueel gebied. Daarnaast leren we iedereen hoe je op basis van op olie gebaseerde producten, een Natural (chemical-free) lifestyle kunt realiseren.

Ons leven is op zo’n positieve manier veranderd en dat gunnen we iedereen: daarom delen we waar en wanneer we maar kunnen wat Young Living en een toxic-free lifestyle je kan brengen op persoonlijk en zakelijk vlak.

We hebben hele mooie ervaringen opgedaan, sinds we dit avontuur zijn begonnen: we hebben inmiddels veel mensen geholpen, we coachen een internationaal team dat precies hetzelfde doet: dit zijn huisvrouwen en –mannen, moeders, vaders maar ook therapeuten, coaches, masseurs en nog veel meer professionals, mannen en vrouwen die al actief zijn of willen zijn in de Wellness branche.
Velen hebben we geholpen hun dromen te realiseren en zelfs meer dan dat, zodat ook zij hun gezin op een natuurlijke manier kunnen verzorgen – door financieel onafhankelijk te worden en tegelijk hun dromen kunnen verwezenlijken – door net als wij een eigen business op te bouwen met Young Living.

Ben je geïnteresseerd om ook Brand Partner te worden van Young Living? Wil je door ons begeleid worden? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Hier kun je alvast meer lezen.

Benieuwd wie Daniëlle & Ed Slingerland zijn? Lees hier meer over ons!

De producten van Young Living

Young Living wordt over de hele wereld bewonderd en gerespecteerd. We inspireren mensen om een leven vol welzijn en overvloed te leiden en etherische oliën, en producten op basis van etherische oliën, te gebruiken. We hebben de moderne beweging in etherische oliën in gang gezet en houden deze beweging gaande.

Healthy Lifestyle

Wellness

Happy Home

Beauty