Wie zijn wij?

Wij zijn Daniële en Ed Slingerland.
Verliefd sinds 1989
Papa & Mama sinds 2001
Getrouwd sinds 2002
Zelfstandig ondernemers sinds 2014
Platinum Brand Ambassadors sinds 2018

.

.

.

.

.

.

Wij zijn Daniëlle & Ed Slingerland, getrouwd na een romance in Benidorm in 1989. Ons gezin bestaat uit 2 zoons Michael en Colin, 1 Doodle Franki en 4 katten (Cedar, Tansy, Ginger en Violet).

In juni 2014 leefde Daniëlle een stressvol leven werkzaam als management assistente, doordat Ed werkeloos was geworden door een reorganisatie en voor haar ook ontslag naderde. Daarnaast hadden wij een familielid, die terminaal ziek was, waardoor er veel spanning was en menig korte en onrustige nacht.

Hoewel we het financieel eigenlijk niet konden, hebben we toch de Young Living Starter Bundel gekocht, om ons hele gezin te ondersteunen. Een Bundel met de meest gebruikte oliën voor de meest voorkomende vragen in een huishouden. Aangezien we toch al enkele jaren bezig waren met een healthy lifestyle, passen de 100% natuurlijke essentiële oliën van Young Living hier perfect bij.

We deelden met onze vrienden, familie, en iedereen die we spraken eigenlijk, onze ervaring en wat deze kit voor shift had gebracht in ons leven. We waren al heel actief op social media, dus deelden we het daar ook en kwam er interesse in de producten; net zoals we dat deden met een leuke bioscoop film, een goed boek of een nieuw restaurant. De keuze om met de business opportunity te startten die Young Living biedt was dan ook snel gemaakt. Mensen helpen, zoals wij geholpen waren, delen wat de mogelijkheden zijn en er nog voor betaald krijgen ook, was een mooie kans om te doen waar we goed in zijn zonder een grote investering te hoeven doen.

Na 8 maanden, de dag dat Ed een nieuwe baan begon, ging Daniëlle fulltime vanuit huis werken aan onze Young Living business. Inmiddels heeft Ed sinds 1 januari 2018 zijn baan op kunnen zeggen om Danielle fulltime te helpen en ondersteunen in het bouwen van onze eigen business.

 

Mijn specialiteit: netwerken & verbinding, mentoring en ” the bigger picture” zien

Olie top 5: Stress Away, Abundance, Cedarwood, PPP (Progressence Phyto Plus) en JOY

Product top 5: Dentarome toothpaste, Sheerlume, Savvy makeup, Mirah hairoil, Animal Ointment

Waar vind je mij: achter mijn laptop, in m’n hobby-kamer of wandelend aan het strand

Danielle in 3 woorden: Connector, Oversharer, Dream chaser

Wat staat er op mijn Bucketlist: voornamelijk reizen die ik nog wil maken. Alle wereldwonderen staan erop maar zeker The Aurora Boreale, een keer vrijwilliger zijn bij een olifantenreservaat en baby schildpadden zien racen naar de zee.

Mijn specialiteit: spreadsheets, schrijven en redigeren van teksten.

Olie specialiteiten: Supplementen, CBD en Healing Touch for Animals®.

Olie favorieten: Shutran, Northern Lights Black Spruce, Mister, Deep Relief & Joy

Favoriete producten: Raindrop Kit, NingXia Red, BLM, IlluminEyes, Shutran 3-in-1 Wash

Waar vind je mij: Op het honkbalveld, gewoon kijkend of coachend, in een platenwinkel, in onze muziekstudio of gewoon genietend van de de zon aan het strand of op een terras

Ed in 3 woorden: verzamelaar, (over)analyzer, Introvert

Dit staat er nog op mijn Bucketlist: Red Sox Fantasy Baseball Camp, duikdiploma, motorrijbewijs halen en Nepal bezoeken (als vrijwilliger met de YL Foundation of als bezoeker van een boeddhistisch klooster)

Samen genieten wij van:

Muziek, dansen, Sci-Fi & Fantasy series/films en elkaar.
Het is onze droom om in de toekomst te overwinteren in het buitenland en alle Young Living farms bezoeken!

We hebben er al 4 afgevinkt nl: 

  • Dalmatia Aromatic Farm & Distillery, Split, Croatia
  • St. Maries Farm, Idaho, USA
  • Mona farm, Utah, USA
  • Finca Botanica Farm, Guayaquil, Ecuador

Wil je meer lezen over de Farms en waarom wij zo enthousiast erover zijn? Klik hier!

Benieuwd wie of wat Oiled by Nature nu precies is? Lees hier meer!