Zoals je van ons gewend bent, lichten we, net als elke maand, de promo’s van juni weer kort toe. Omdat nu eenmaal niet iedereen met alle producten  bekend kan zijn.

LEMON – Zonneschijn in een flesje! Deze frisse olie ontstaat door de schil van de vrucht koud te persen. De olie is oorspronkelijk afkomstig uit Azië en staat bekend als ‘de vrucht van de gezondheid’. De oude Egyptenaren en Romeinen gebruikten citroenolie voor diverse gezondheidsdoeleinden. Citroenolie geeft lichaam en geest energie en maakt deel uit van NingXia Red, onze heerlijke vruchtendrank. Met slechts een paar druppels van deze heerlijk frisse olie kun je de hele wereld aan.

ELEMI – Deze frisse citrusachtige olie staat bekend om zijn balancerende en verzachtende eigenschappen. De elemi boom (Canarium Iuzonicum) komt uit de Filippijnen en kan wel 30 meter hoog worden. Deze olie wordt gewonnen door stoomdestillatie uit de gomhars. Ruik aan het flesje om te genieten van de verkwikkende geur. Of voeg toe aan je favoriete body wash voor een ochtendfris gevoel en geniet van een heerlijk zachte huid. Verdunnen met kokosolie, verzacht vermoeide spieren. Werkt goed met Citroen, Sinaasappel en Kaneel.

VYTALYTE DROPS – Water was nog nooit zo lekker! Met YL Vytalyte Drops blijf je op natuurlijke wijze en zonder suiker of kunstmatige kleurstoffen gehydrateerd. Er zijn twee heerlijke smaken die de smaakpapillen zullen prikkelen. Je kunt kiezen uit Lavender & Lemon en Grapefruit & Bergamot. Geformuleerd met natuurlijke elektrolyten uit het Great Saltlake-meer en pure etherische oliën. Met slechts enkele druppels YL Vytalyte Drops in je glas water blijf je gehydrateerd en zit je lekker in je vel!

SAGE – Sage heeft een pittige en kruidige geur. De olie staat bekend om het vermogen om de zenuwen en vitale centra van het lichaam te versterken en het metabolisme te ondersteunen. Kan gebruikt worden om de ademhaling te ondersteunen. Salie kan op de huid gebruikt worden om de huid te reinigen en te zuiveren.

FRANKINCENSE – Geef het leven een vleugje elegantie met deze warme, houtachtige geur. Wierookolie, oftewel de koning van de etherische olie, wordt al eeuwenlang als zeer waardevol beschouwd en gebruikt in huidverzorgingsrituelen. De olie kan op veel verschillende manieren gebruikt worden, schoonheidsrituelen ondersteunen en mindfulness stimuleren. Voeg simpelweg enkele druppels toe aan gezichtscrème om een gezonde gloed te onthullen.

CORIANDER PLUS – Koriander wordt veel gebruikt om gerechten smaak te geven. Het kruid komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten, maakt deel uit van de wortelfamilie en heeft veerachtige bladeren. Korianderolie ontstaat door de bladeren met stoom te distilleren. De oude Egyptenaren noemden koriander het ‘gelukkige kruid’ vanwege de frisse, opbeurende geur. Koriander is tegenwoordig over de hele wereld te krijgen en wordt vooral in Aziatische en Centraal- en Zuid-Amerikaanse gerechten gebruikt.

MULTIGREENS bevat planten, bijenpollen en een melange van etherische oliën. Het is een bron van choline dat een normale homocysteïne, vetmetabolisme en leverfunctie ondersteunt.

GRATIS VERZENDING – Bij elke Essential Reward Order van 400PV of meer, hoef je geen verzendkosten te betalen.

OWL BEDDING SET – EXCLUSIEVE SET van Feather de Uil voor het bed van je kleintje! De set bestaat uit een laken van 120×180 en een kussenhoes van 40×60 en is gemaakt van 100% satijn. Uiteraard met het Feather de uil logo.