+ 31 6 442 863 17 info@oiledbynature.nl

Verzorging: natuurlijke schoonheid met essentiële olie van Young Living

Verlang jij naar een manier om jou en jouw gezin een natuurlijke verzorging te bieden? Ontdek de vele voordelen van de essentiële olie van Young Living op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Je vindt een breed aanbod aan producten op het gebied van persoonlijke verzorging, allen gebaseerd op essentiële olie. Zo verzorg je op natuurlijke wijze niet alleen de binnenkant van je lichaam, maar ook de buitenkant. Zo ondersteun je een 100% natuurlijke, toxic-free lifestyle.

Verzorging

Mooi van binnen, mooi van buiten…

Essentiele oliën bestaan al heel lang. In het oude Egypte gebruikte Cleopatra oliën voor haar huidverzorging en als parfum; ze voerde exotische bloemen en planten in vanuit bijvoorbeeld India, China en Maleisië.
De Egyptenaren werden door de oude Grieken dan ook als de meesters in de parfumkunst gezien.
De Grieken hebben, zeker voor de hogere klasses in de samenleving, een deel van deze parfumcultuur overgenomen; en juist de Grieken werden meesters in het maken van parfums, die ook nog een geneeskrachtige werking hadden en als zodanig twee doelen dienden.

Young Living lanceert de Bloom verzorgingslijn

Uiteraard had Young Living al allerlei verzorgingsproducten op basis van essentiële oliën zoals de ART lijn, maar daar komt nu een nieuwe lijn bij: BLOOM!

Probeer de Bloom producten vanaf 1 januari 2021…

Wij vertellen jou graag meer over Young Living. Heb je dus vragen over de producten of wil je een eerste pakket bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huishoudwensen. Stuur een mail naar info@oiledbynature.nl of bel naar 06-44286317. Wij staan voor je klaar.