Welkom bij Oiled by Nature in Business!

Hey daar, wij zijn Ed & Danielle, en we staan te popelen om ons verhaal met jou te delen!

Ongeveer 9 jaar geleden raakte Ed werkloos na een reorganisatie, terwijl Danielle, die als managementassistente werkte, ook werd geconfronteerd met het vooruitzicht van ontslag. En alsof dat nog niet genoeg was, hadden we ook te maken met een ernstig ziek familielid, wat voor nog meer stress zorgde. Het was een behoorlijk uitdagende tijd, met vele slapeloze nachten en veel onzekerheid.

Hoewel het financieel eigenlijk niet zo lekker liep, hebben we op advies van een vriendin toch de Young Living Starter Bundel aangeschaft. Die zat vol met de meest gebruikte oliën voor allerlei huishoudelijke kwaaltjes. Omdat we al een tijdje bezig waren met een gezonde levensstijl, pasten de natuurlijke oliën van Young Living perfect bij ons. Eerlijk gezegd hadden we niet echt onderzoek gedaan; mijn vriendin zei gewoon dat het een goed idee was, en ja, toen hebben we het maar gedaan. Zo’n situatie herken je vast wel!

Toen zijn we ons pas echt gaan verdiepen in de wereld van oliën, en geloof me, er zit een enorm verschil tussen de ene olie en de andere. Wist je dat een bedrijf “100% pure essentiële oliën” op een etiket kan zetten, terwijl ze eigenlijk maar een fractie van die olie gebruiken en de rest aanvullen met synthetische stoffen en chemicaliën die je huid kunnen irriteren of erger? Echt waar! Als je niet zelf naar de boerderijen en distilleerderijen kunt gaan waar de oliën worden verbouwd, geoogst, getest en gebotteld, dan moet je echt uit de buurt blijven. De standaarden die Young Living hanteert voor hun oliën zijn gewoon ongeëvenaard.

Toen begonnen we onze ervaring met iedereen te delen – vrienden, familie, eigenlijk met iedereen waarmee we spraken. We zijn behoorlijk actief op social media, dus deelden we onze ervaring daar ook, net zoals we zouden doen als we een geweldige film hadden gezien of een nieuw restaurant hadden ontdekt.

En toen begonnen onze vrienden vragen te stellen over oliën. Of we ze verkochten, bijvoorbeeld. Door hun vragen te beantwoorden, leerden we steeds meer. Toen hoorde we van een vriendin dat Young Living een netwerk marketing bedrijf was en vroeg ze of we samen met haar de business wilden doen. De keuze was snel gemaakt, want hoewel Danielle al snel een nieuwe baan vond, was Ed nog steeds werkeloos.

We leerden om netwerkmarketing “anders” te benaderen. Geen verkooppraatjes, geen rare trucjes. Geen ongewenste telefoontjes naar vrienden of opdringerige presentaties om producten te slijten die ze eigenlijk niet wilden. We gebruikten gewoon onze oliën en natuurlijke producten en waren er dol op. Als vrienden geïnteresseerd waren, stonden we klaar om te delen wat we wisten (en als we iets niet wisten – en dat gebeurde vaak genoeg – dan konden we altijd hulp vinden met onze geweldige tools). En we hielpen ze om hun eigen account aan te maken, zodat ze hun eigen Young Living producten konden bestellen. We hoefden nooit voorraad bij te houden, pakketten te versturen, of producten te kopen voor anderen. Het enige wat we deden was vrienden helpen op hun eigen wellness-reis, als ze dat wilden.

Dus zijn we begonnen, om mensen te helpen zoals wij zelf geholpen waren met de producten. We deelden onze ervaringen, wat we geleerd hadden, en raad eens? We kregen er zelfs voor betaald! Het was een geweldige kans om te doen waar we goed in zijn, terwijl we tegelijkertijd onze financiële situatie verbeterden zonder dat we daarvoor een grote investering hoefden te doen.

Na 8 maanden, op de dag dat Ed aan zijn nieuwe baan begon, ging Daniëlle fulltime vanuit huis werken aan onze Young Living business. Sinds 1 januari 2018 heeft Ed zelfs zijn reguliere baan opgezegd om Daniëlle fulltime te ondersteunen bij het verder uitbouwen van onze eigen business. En uiteindelijk is het uitgegroeid tot een grote community waar we meer dan 900 gezinnen helpen.

We hebben gemerkt dat Young Living mensen echt helpt om een beter leven te leiden. Hun missie is immers om welzijn, doelen en overvloed mogelijk te maken voor gemeenschappen over de hele wereld. Het moedigt mensen aan om in hun kracht te gaan staan en hun hoogste potentieel te bereiken, zowel op het gebied van gezondheid als financiën. Het betekent vrijheid voor gezinnen. Het stelt anderen in staat om grotere dromen te hebben. We kennen moeders en vaders die ervoor hebben gekozen om thuis te blijven bij hun kinderen en tegelijkertijd meer te verdienen dan ze ooit deden bij hun vorige baan. Geld is geen vies woord, zoals sommige mensen ons willen doen geloven. Deze wereld heeft goede mensen met geld nodig om te helpen.

Of zoals Mary Young zegt: “Geld in handen van goede mensen, die goede dingen doen, is wat er nodig is om de wereld te veranderen”.

Het enige wat we deden was onze oliën volop gebruiken, producten vervangen door betere alternatieven en positieve veranderingen ervaren terwijl we steeds enthousiaster werden over de oliën. En wanneer mensen ons vroegen wat we deden, gaven we hen keer op keer voorlichting. Onze community groeide en groeide en groeide. En we zijn niet de enigen – honderden gezinnen in ons team doen hetzelfde. Ook zij konden nu afstand nemen van schulden die ze niet meer wilden, meer tijd doorbrengen met hun geliefden, anderen helpen die het nodig hebben, doneren aan doelen waar ze om geven en anderen helpen hetzelfde te voelen.

We organiseren regelmatig een Business Opportunity Call waar we je een kijkje achter de schermen van de Young Living business geven en al je vragen beantwoorden. Als je meer wilt weten over de business, vertellen we je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek. Als je mee wilt doen aan onze call, neem dan hier contact met ons op en sturen we je een uitnodiging.

We delen graag hoe je Young Living op verschillende manieren in je leven kunt integreren. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze kleine en grote veranderingen jullie leven zullen transformeren en hoe jullie samen grote golven zullen maken in deze wereld.