Welkom bij Oiled by Nature

Hi, wij zijn Ed & Danielle; leuk dat je onze website hebt gevonden!
Hier lees je wat over wie we zijn en ons verhaal

Ongeveer 9 jaar geleden was Ed al enige tijd werkeloos na een reorganisatie, Daniëlle was werkzaam als management assistente, maar ook voor haar dreigde ontslag. Daarnaast hadden wij een familielid, die terminaal ziek was, waardoor er veel spanning heerste en menig korte en onrustige nacht. We leefden dus een behoorlijk stressvol leven, want uiteindelijk werd ook Danielle ontslagen.

Hoewel we het financieel eigenlijk niet konden, hebben we op aanraden van een vriendin toch de Young Living Starter Bundel aangeschaft, om ons gezin te ondersteunen in ons stressvolle leven. Een kit met de meest gebruikte oliën voor de meest voorkomend vragen in een huishouden. Aangezien we al jaren bezig waren met een healthy lifestyle, passen de 100% natuurlijke essentiële oliën van Young Living daar perfect bij. We hadden geen research gedaan: mijn vriendin raadde het aan en wij (nou ja, Danielle) kochten het. Je weet wel hoe dat gaat toch?

Pas later zijn we ons gaan verdiepen, hoe de ene olie kan verschillen van de andere en geloof ons: daar is echt een mega verschil in. (Wist je dat een bedrijf 100% pure essentiële oliën op een etiket mag schrijven, maar in werkelijkheid slechts een fractie van die essentiële olie gebruikt en vervolgens de rest van het flesje vult met synthetische stoffen en chemicaliën die jou en de huid van je kind kunnen irriteren of verbranden? YUP! Dat is de waarheid. Als je fysiek niet naar de boerderijen en distilleerderijen kunt gaan waar de oliën worden verbouwd, geoogst, getest, gedistilleerd, opnieuw getest en DAN pas gebotteld – blijf dan ver uit hun buurt. De standaarden die Young Living gebruikt voor al hun oliën zijn ongeëvenaard. https://oiledbynature.eu/waarom-young-living/)

Al snel deelden we met vrienden, familie, en iedereen die we spraken eigenlijk, onze ervaring en wat deze kit voor shift had gebracht in ons leven. We zijn heel actief op social media, dus deelden we het daar ook; net zoals we dat deden als we een leuke film hadden gezien, een goed boek hadden gelezen of een nieuw restaurant hadden ontdekt.

En toen begonnen onze vrienden vragen te stellen over oliën. En of we ze verkochten. Door het beantwoorden van hun vragen leerden we nog meer. En toen hoorden we van onze vriendin dat Young Living een netwerk marketing bedrijf was en of we samen met haar de business wilden doen. De keuze was snel gemaakt, want ook al had Danielle vrij snel weer een nieuwe baan, Ed was nog steeds werkeloos.

We leerden netwerk marketing “anders” te doen. Geen verkooppraatjes, rare netwerkmarketing onzin. Geen mensen bellen. Niet onze vrienden lastigvallen met ongevraagde presentaties om producten te moeten kopen die ze helemaal niet willen of nodig hebben. Gewoon onze oliën en natuurlijke producten gebruiken en ervan houden. En als vrienden ernaar vroegen, konden we ze leren wat we wist (en als we het niet wisten – en dat waren heel veel dingen – konden we ze helpen het antwoord te vinden met onze geweldige hulpmiddelen) en we konden ze helpen hun eigen account te maken, zodat ze hun eigen Young Living producten konden bestellen. We hoefden nooit inventaris bij te houden, of spullen te versturen, of dingen voor mensen te kopen. Het enige wat we deden was vrienden helpen op hun eigen wellness-reis, als ze daarom vroegen.

Dus we starten, om mensen te helpen zoals wij waren geholpen met de producten en delen wat de mogelijkheden zijn, wat wij hebben geleerd en we kregen er ook nog voor betaald! Dat was een mooie kans om te doen waar we goed in zijn, en tegelijk onze financiele situatie te verbeteren zonder ervoor een hele grote investering te hoeven doen.

Na 8 maanden, de dag dat Ed een nieuwe job begon, ging Daniëlle fulltime vanuit huis werken aan onze Young Living business. Inmiddels heeft Ed sinds 1 januari 2018 zijn reguliere baan op kunnen zeggen om Danielle fulltime te helpen en ondersteunen in het verder uitbouwen van onze eigen business. En uiteindelijk is het uitgegroeid tot een grote community waar we meer dan 900 gezinnen helpen.

Wij hebben ervaren dat Young Living mensen helpt om een beter leven te leiden, hun missie is immers: welzijn, doelen en overvloed mogelijk te maken voor communities over de hele wereld. Het leert mensen in hun kracht te gaan staan, en daarbij hun hoogste potentie te bereiken, zowel in hun gezondheid als financieel. Vrijheid voor hun gezinnen. Anderen in staat stellen om grootser te durven dromen. Moeders en vaders die thuisblijven van hun werk om bij hun kinderen te zijn terwijl ze in een maand meer verdienen dan in een jaar bij hun oude baan. Geld is GEEN vies woord zoals sommige mensen ons willen doen geloven. Deze wereld heeft hulp nodig en daar zijn GOEDE mensen met geld voor nodig.

Of zoals Mary Young zegt: “Geld in handen van goede mensen, die goede dingen doen, is wat er nodig is om de wereld te veranderen”.

Het enige wat we deden was onze oliën veel gebruiken, producten vervangen voor betere alternatieven, positieve veranderingen ervaren terwijl we steeds gekker werden op de oliën; en als mensen ons vroegen wat we deden – gaven we ze voorlichting: keer op keer en onze community groeide en groeide en groeide. En wij zijn niet de enige – honderden gezinnen in ons team doen hetzelfde. Ook zij konden nu weglopen van schulden die ze niet meer willen, meer tijd doorbrengen met hun geliefden, mensen helpen die het nodig hebben, geven veel aan doelen waar ze van houden en helpen anderen hetzelfde te voelen.

Wij houden regelmatig een Business Opportunity Call zodat we je een blik achter de Young Living business kunnen geven en je vragen kunnen beantwoorden.
Wil je meer weten over de business, vertellen we er graag meer over in een persoonlijk gesprek.
Wil je aan onze Call meedoen, neem dat hier contact met ons op; dan sturen we je een uitnodiging.

Graag delen we met jullie hoe je Young Living, op welke wijze dan ook kunt integreren in jullie leven. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze kleine en grote vrijheden jullie leven veranderen en hoe jullie grote, reusachtige rimpelingen maken in deze wereld.