+ 31 6 442 863 17 info@oiledbynature.nl

Lees deze belangrijke informatie over Wintergreen

Wintergreen en bepaalde cosmetische producten die Wintergreen bevatten zullen vanaf deze maand helaas uitgefaseerd worden en niet langer beschikbaar zijn voor bestellingen. Dit is naar aanleiding van een wijziging in Verordening (EG) nr. 1223/2009 van het Europees Parlement betreffende cosmetische producten.

Cosmetische producten mogen naar aanleiding van een wijziging in regelgeving slechts een zeer kleine hoeveelheid methylsalicylaat bevatten, een belangrijk bestanddeel in Wintergreen. De toegestane hoeveelheid verschilt per productsoort en het gaat alleen om cosmetica.

Als gevolg hiervan zullen cosmetische producten van Young Living die Wintergreen bevatten opnieuw samengesteld moeten worden. We zijn bezig met het vinden van een vervangende olie voor collecties die momenteel Wintergreen bevatten, zodat onze brandpartners en klanten van hun favoriete producten kunnen blijven genieten.

Onze excuses voor eventueel ongemak. We blijven ons inzetten om te voldoen aan wettelijke vereisten en doen er alles aan om deze te overtreffen in elke markt waar we actief zijn. Dit doen we zodat we jou kunnen voorzien van de meest hoogwaardige essentiële oliën en producten op basis van eseentiële olie.