+ 31 6 442 863 17 info@oiledbynature.nl

Young Living een samenwerking is aangegaan met Dr. Joseph Wilson, auteur van “The Bees in Your Backyard: A Guide to North America’s Bees,” voor een cruciaal onderzoeksinitiatief om meer te weten te komen over inheemse bijenpopulaties?

Het onderzoeksproject, dat van start gaat op boerderijen in Mona (Utah) en Simiane-la-Rotonde (Frankrijk), bestudeert inheemse bijensoorten op beide locaties en levert de broodnodige inzichten op om deze bijenpopulaties te helpen floreren. Met de lessen die uit dit onderzoek worden getrokken, zal Young Living in staat zijn om veranderingen aan te brengen in de landschapsarchitectuur van de boerderijen om deze inheemse bijensoorten beter tot hun recht te laten komen.getrokken voelen en welke nestelhabitats nodig zijn.

“Dit baanbrekende onderzoek gaat verder dan alleen Young Living en haar boerderijen. Jarenlang is er onderzoek gedaan naar honingbijen, maar er is weinig bekend over de meer dan 1000 soorten inheemse bijen. Voordat we kunnen beginnen met het redden van de bijen, zullen we moeten weten welke bijen zich op elke lavendelboerderij bevinden,” aldus Dr. Wilson. “De gegevens die we verzamelen zullen ongelooflijk belangrijk zijn voor de bijen- en wetenschappelijke gemeenschap als geheel. We zijn verheugd dat Young Living ervoor heeft gekozen om hun inspanningen in dit onderzoek te steken, en dat ze ons hebben gekozen om mee samen te werken.”

Het hele stuk kun je HIER lezen