+ 31 6 442 863 17 info@oiledbynature.nl

Waarom Young Living?

“Waarom gebruiken jullie Young Living oliën? Waarom niet een ander merk?”

De meeste essentiële oliën op de markt dienen slechts als aangename geur. Maar wij gunnen onszelf meer dan alleen een lekkere geur; we willen dat de oliën effectief zijn.

Young Living onderscheidt zich door hun ongeëvenaarde toewijding aan puurheid. Met de ‘Seed to Seal’-benadering wordt elke stap van het productieproces zorgvuldig gecontroleerd. Van biologische teelt op eigen boerderijen tot het distilleren, testen en bottelen van de oliën, Young Living staat garant voor de hoogste kwaliteit.

Bezoek, net als wij, de boerderijen in Mona (Utah), St. Maries (Idaho), Ecuador, Spanje, en Dalmatië (Kroatië) of een andere Young Living boerderij, om het proces met eigen ogen te zien. Ontdek zelf de zorg en toewijding die Young Living aan de gewassen besteed.

Kies met Young Living voor essentiële oliën die echt werken. Ervaar de kracht van puurheid vandaag nog.

Young Living gaat tot het uiterste om de hoogste kwaliteit oliën te leveren. Als een batch niet aan de strenge normen voldoet, wordt deze niet gebruikt en wordt opnieuw gestart. Dat betekent dat onze favoriete oliën soms niet op voorraad zijn – en dat juichen we toe! Wij geloven in oliën die afkomstig zijn van echte planten, niet uit laboratoria.

In tegenstelling tot andere bedrijven bezit Young Living eigen boerderijen en distilleerderijen. Dit stelt ze in staat om elk aspect van het productieproces te controleren, van het juiste moment van oogsten tot het perfecte tijdstip van destillatie.

Neem bijvoorbeeld Cypress essentiële olie, met maar liefst 280 bekende chemische bestanddelen. Alleen door precies 24 uur te destilleren, verkrijg je alle 280 eigenschappen die deze olie zo krachtig maken.

Essentiële oliën hebben unieke chemische eigenschappen, en om hun volledige voordelen te benutten, is een zorgvuldig productieproces essentieel. Bij Young Living begrijpen ze dat als geen ander.

Ervaar zelf de kracht van pure, natuurlijke oliën. Kies voor Young Living en ontdek het verschil vandaag nog.

 

Seed to Seal®: Ongeëvenaarde Kwaliteitsgarantie van Young Living

Het Seed to Seal®-proces van Young Living staat voor ongeëvenaarde kwaliteit. Elke stap, van het planten tot het bottelen van de oliën, is gedetailleerd en gecontroleerd.

Ontdek meer over de Seed to Seal® garantie op onze website: http://www.seedtoseal.com/en/process

Seed to Seal rust op drie pijlers: Bronnen, Wetenschap en Normen. De oliën komen van drie bronnen: eigen boerderijen, partnerboerderijen en doorgelichte Seed to Seal-leveranciers. Elke olie ondergaat meer dan 20 interne en externe testen. Niet-gekwalificeerde oliën worden teruggestuurd of afgekeurd, en afgewezen oliën worden op milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Seed to Seal is de gouden standaard, omdat er geen universele norm is die aan deze kwaliteitseisen voldoet. Wij hebben het proces zelf gezien, en jij kunt het ook ervaren.

Kies voor Young Living en ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van de oliën vandaag nog.

“Maar is Young Living niet duurder?”

Het is waar, Young Living kan duurder lijken dan andere merken. Maar zoals het gezegde gaat, “je krijgt waar je voor betaalt.” En bij Young Living betaal je voor therapeutische kwaliteit.

In een wereld waarin essentiële oliën weer steeds populairder worden, zijn er talloze goedkope imitaties op de markt. Deze oliën, vaak te vinden bij winkels als Holland & Barrett of Bol.com, worden in bulk ingekocht, verdund met synthetische toevoegingen en opnieuw verpakt voordat ze worden verkocht.

Young Living gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. We streven naar het beste voor onszelf, onze kinderen en onze huisdieren. We willen niet bezuinigen op korte termijn, alleen om later meer uit te moeten geven omdat het product niet heeft geleverd wat het beloofde, of erger nog, schade heeft veroorzaakt.

Kies voor Young Living en investeer in de gezondheid en het welzijn van jou en je dierbaren.

Andere bedrijven beweren misschien dat hun oliën biologisch zijn, maar helaas is de term “biologisch” niet gereguleerd door de FDA voor essentiële oliën. Zonder certificering of beoordeling van de FDA, zijn deze claims vaak niet meer dan woorden.

Young Living gaat verder dan claims. We hebben persoonlijk gesproken met boeren en arbeiders op de farms. We weten dat ze hun eigen oliën gebruiken voor ongediertebestrijding en dat ze duurzame en eerlijke landbouwmethoden hanteren. Bij Young Living worden werknemers als familie behandeld, en we zijn trots op deze transparantie. Als Young Living een fout maakt, nemen ze verantwoordelijkheid en stellen ze nieuwe standaarden.

Wil je echt weten waar je oliën vandaan komen? Bezoek dan de boerderijen en distilleerderijen. Ontdek zelf hoe de oliën worden geproduceert en welke normen worden gehandhaaft voor elke boerderij, partnerboerderij en leverancier. Als je niet kunt zien waar je oliën vandaan komen, waarom zou je ze dan gebruiken? Er is een reden waarom Young Living al 30 jaar wereldleider is.

Ontdek de echte transparantie van Young Living en kies voor kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Young Living past rigoureuze Seed to Seal-normen toe op eigen boerderijen, partnerboerderijen en zorgvuldig geselecteerde zaadleveranciers. Hierdoor kunnen zij garanderen dat niemand krachtigere of puurdere oliën produceert.

Op hun eigen boerderijen meten ze zorgvuldig het metabolisme van de planten naarmate de oogsttijd nadert. Door regelmatige monstername en meting van de BRIX-waarden kunnen ze het suikergehalte in de planten bepalen, wat een indicatie is van hun metabolische activiteit. Ze oogsten de planten op het hoogtepunt van hun metabolische processen, waardoor ze de meest en beste olie van hun levenscyclus produceren.

Dit niveau van zorg en precisie is alleen mogelijk omdat Young Living rechtstreeks toegang heeft tot hun planten en strenge normen hanteren voor alle leveranciers.

Bij Young Living worden alle oliën onderworpen aan uitgebreide testen, waaronder:

Young Living investeert in state-of-the-art technologieën om de hoogste kwaliteit van de essentiële oliën te waarborgen. Bij Young Living zijn ze, met reden, trots op twee isotoopratio-massaspectrometers, een zeldzaam instrument dat slechts na twee jaar intensieve training kan worden bediend. Dit stelt hen in staat om isotopenverhoudingen te meten, waardoor unieke inzichten worden verkregen die geen enkel ander essentiële oliën bedrijf kan bieden.

In de laboratoria voor kwaliteitscontrole voeren ze minimaal 20 verschillende testen uit, drievoudig, tijdens de eerste testfase om consistentie en betrouwbaarheid te waarborgen. Mislukte tests leiden tot verder onderzoek in onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium, waar de nieuwste wetenschappelijke methoden en instrumenten worden gebruiken om de kwaliteit te waarborgen.

Maar daar stopt het niet. Young Living werkt samen met een selectie van externe deskundige laboratoria om de kwaliteit te bevestigen. Young Living gelooft in volledige transparantie en bieden graag testresultaten aan voor wie ze wil zien.

Dus, de volgende keer dat je een essentiële olieproduct ziet in de supermarkt of elders, onthoud dan: bij Young Living krijg je waar je voor betaalt – de hoogste kwaliteit en zuiverheid, elke keer weer.