iTOVi Wellness Scan: Ontdek Jouw Persoonlijke Behoeften

Benieuwd naar wat een iTOVi wellness scan precies inhoudt? Het is eigenlijk heel eenvoudig! De iTOVi is een compact draadloos apparaatje dat razendsnel jouw lichaam scant.

Met behulp van geavanceerde wetenschap en een uniek algoritme bepaalt de iTOVi welke essentiële oliën, supplementen of andere Young Living-producten jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Soms kan het lijken alsof je van buiten niets mankeert, terwijl er van binnen wellicht wel iets uit balans is. De iTOVi spoort dit op, waardoor je gerichter de juiste oliën kunt gebruiken voor jouw behoeften!

Koop nu een iTOVi Wellness Scan in onze webshop en plan twee afspraken met ons in. De eerste afspraak voor de Wellness Scan zelf duurt slechts 15 tot 30 minuten, terwijl de tweede afspraak ongeveer een uur duurt. Tijdens deze tweede afspraak bespreken we samen het rapport en de producten die voor jou naar voren zijn gekomen.

En het beste van alles? Wanneer je je starterbundel via DEZE LINK aanschaft, ontvang je een cadeaubon voor een gratis iTOVi wellness scan van ons!