Young Living Lavender Farm and Distillery—Mona, Utah, USA

Whispering Springs Farm and Distillery—Mona, Utah, USA

De Whispering Springs Farm en Distillery is een iconische lavendelboerderij, niet alleen voor Young Living maar ook voor de essentiële oliebeweging en de wellnessgemeenschap. Deze lavendelboerderij ligt op slechts een klein stukje rijden van het Young Living Global Headquarters en is de thuisbasis van evenementen zoals het Lavendeldagfestival, de Essential Oils and Animals Conference en meer.

Het is een feit dat de Mona lavendelvelden en de boerderij zich uitstrekken over bijna 1.600 hectare, en de locatie is de thuisbasis van een van de grootste particuliere essentiële olie distilleerderijen ter wereld.

TOEGEWIJD AAN ONDERZOEK

Young Living staat bekend als een pionier in de essentiële olie-industrie en onze erfenis van onderzoek naar de productie en het gebruik van essentiële olie is een integraal onderdeel van onze identiteit. Onze toewijding aan het begrijpen en delen van de kracht van essentiële oliën is de reden waarom we investeren in landbouw, distillatie en duurzaamheidsonderzoek op onze boerderijen.

ONZE WOORDEN IN DADEN

De Young Living Lavendel Farm en Distillery is waar Young Living een van de meest uitgebreide bibliotheken ter wereld van tuinbouwgegevens met betrekking tot de productie van aromatische planten heeft samengesteld, met de informatie over de oogst, productie, verwerking en het testen van planten en bloemen

OLIËN VAN DEZE BOERDERIJ:

Lavendel essentiële olie | Clary Sage essentiële olie | Goldenrod essentiële olie | Juniper essentiële olie | Blue Yarrow essentiële olie | Melissa essentiële olie | White Fir essentiële olie