120 PV
Jade Lemon (5 ml) – Verfris de zintuigen met opbeurende Jade Lemon! Deze olie met vrolijke en pittige geur past perfect bij Orange, Geranium of Peppermint voor een levendig aroma.

190 PV
Mirah Lustrous Hair Oil (53 ml) – Veelzijdige verwennerij geformuleerd om het haar zacht te houden en te laten stralen, ongeacht het haartype. Deze olie wordt snel opgenomen, is voorzien van etherische oliën en laat het haar er deze zomer glad, glanzend en gehydrateerd uitzien.
Rosemary (15 ml) – Verse rozemarijn is geliefd om zijn kruidige smaak, maar met de verfrissende en focusverhogende geur van rozemarijnolie is er nog veel meer om van te genieten.

350 PV
En-R-Gee (15 ml) – Vrolijke, verkwikkende melange van onder andere rozemarijn, citroengras en jeneverbes.
Humility (5 ml) – Prachtige melange van elf etherische oliën met een kalmerende geur die een dieper spiritueel bewustzijn kan stimuleren.
Essentialzyme (90 stuks) – Voedingssupplement dat dagelijks ingenomen kan worden, voorzien is van een laagje pepermunt en dragon- en kruidnagelolie bevat.
Palo Santo (5 ml) – Verban negatieve energie en omarm positiviteit met Palo Santo.

400 PV
Gratis verzending – De hele maand mei gratis verzending voor alle bestellingen van 400 PV of meer.

450 PV
multifunctionele sporthanddoek – Nu het buiten warmer wordt, is dat een mooi moment om je lichaam in beweging te brengen. Met deze paarse YL-handdoek van 100% katoen kun je in stijl gaan sporten.
Lavender Aroma Ring (8 stuks) – Deze lavendelgeurige siliconen ringen zijn gemaakt om een langdurige geur te bieden en passen comfortabel in de neus of het oor voor een discrete, persoonlijke ervaring.