Ook aan het begin van het nieuwe jaar, heeft Young Living voor vaste bestellers weer een paar hele mooie en unieke cadeaux, en hoe meer je besteld, hoe meer cadeaux je ontvangt… Lees hieronder welke cadeaux je ontvangt bij welke bestelling.

120 PV – Thieves Spray – is ideaal voor gebruik op deurklinken, toiletbrillen, en elk oppervlak dat gereinigd moet worden ter bescherming tegen stof, schimmel en ongewenste micro-organismen. Dit kleine flesje is perfect voor op reis of om in uw handtas of rugzak te bewaren.

190 PV – Charcoal Bar Soap – gemaakt met de krachtige absorberende eigenschappen van geactiveerde houtskool, trekt vuil en onzuiverheden eruit zonder de natuurlijke vocht barrière van de huid aan te tasten.

190 PV – Copaiba Vanilla Conditioner – is een rijke, hydraterende conditioner voor droog of beschadigd haar. Op plantaardige basis, veilig en milieu verantwoord.

250 PV – R.C. Essential oil (15ml) – Vakkundig gemengd met een vleugje Spruce, Cypres en drie soorten Eucalyptus oliën voor een energiek aroma. Vernieuw en revitaliseer uw zintuigen met deze opwekkende geur,

250 PV – Gratitude Essential oil (5ml) – Gebaseerd op de vernieuwende geuren van Coriander, Myrrh en Ylang Ylang, is de Gratitude melange perfect om de dag goed te beginnen! Gewoon deppen op je halslijn en polsslag punten voor een energieke geur, het loslaten van zorgen en zich richten op het manifesteren van vreugde, overvloed en geluk.

350 PV – Mirah Shave oil – is geformuleerd met een rijke mix van essentiële oliën, verzachtende ingrediënten en plantaardige ingrediënten voor een luxueuze scheerbeurt met of zonder water. Exotische baobab-, moerasbloem- en avocado-olie werken samen met de essentiële Mirah oliemix voor een wrijvingsloos glijden.

350 PV – Aroma Siez Essential Oil (5ml) – dit verkoelende en verfrissende mengsel is perfect tijdens de koude maanden en ondersteunt een gemakkelijke ademhaling. Stop het in je tas en inhaleer direct uit de fles, terwijl je de noten van Basilicum, Peppermint en Cypress inademt.

400 PV – GRATIS VERZENDING – Bij elke Essential Reward Order van 400PV of meer, hoef je geen verzendkosten te betalen.

450 PV – Aromalux Diffuser – functioneert niet alleen als aromaverstuiver, maar ook als atomizer in één eenvoudig te gebruiken product. De verstuivingstechnologie transformeert essentiële oliën in een damp van miljoenen microdeeltjes.

15% EXTRA korting op de volgende oliën:
Motivation Essential Oil 5 ml
Release Essential Oil 15 ml