St. Maries Lavender Farm—St. Maries, Idaho, USA

St. Maries Lavender Farm—St. Maries, Idaho, USA

De St. Maries Lavendelboerderij is waar alles is begonnen!

In 1993 bracht Gary Young lavendelzaden mee uit de Provence, Frankrijk, en plantte ze op de 200 hectare grond die nu deel uitmaken van deze prachtige boerderij. Vandaag de dag helpt deze boerderij bij de productie van onze beroemde lavender essentiële olie en andere botanische producten.

MILIEURENTMEESTERSCHAP

Young Living neemt het rentmeesterschap van onze planeet en haar grondstoffen zeer serieus. Wij geloven dat etherische oliën de belichaming zijn van onze verbondenheid met de natuur. Daarom worden onze onvermoeibare inspanningen om superieure etherische oliën te produceren gecombineerd met nauwgezette inspanningen om onze aarde gezond en welvarend te houden voor toekomstige generaties.

ONZE WOORDEN IN DADEN

De St. Maries Lavendelboerderij en de distilleerderij waren gevestigd op land dat nooit was blootgesteld aan chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Young Living’s Seed to Seal® kwaliteitsverbintenis respecteert deze oorsprong en geeft vorm aan de landbouwpraktijken die we gebruiken voor het duurzaam verbouwen van botanische producten, maar ook voor de bescherming van botanische producten, wilde dieren en landschappen

OLIËN VAN DEZE BOERDERIJ:

Lavender essentiële olie | Melissa essentiële olie | Goldenrod essentiële olie